joi, 18 martie 2010

O fascinatie de-a mea:zodiile..

Mereu cand aud toti de zodii, fug ca "vai ca ce prostii...", dar pana acu` la toti la care le-am zis de zodii NU de horoscop au devenit fascinati.
Nu e vorba daca crezi sau nu in asa ceva, e doar o curiozitate, intrebi omu` ce zodie e si apoi vezi niste caracteristici foarte generale, dar care s-au dovedit a fi adevarate la toti care au zis "vai ce prostii.."
Par niste minoritati zodiile, dar ne ocupa ceva timp citind, descoperind tot felul de chestii legate de compatibilitati.

Eu sunt fascinata de zodia mea, zodia Andei (vesnicul Leu) si inca cateva,dar aceste 2 zodii varsator-leu au creat o adevarata polemica aici la noi la lucru:)))

Deci uimiti-va:
1). Despre femeia Varsator:

Femeia Varsator este o "electrica": are capacitatea de a "electrocuta" pe oricine vine în contact direct cu ea. În limbaj obisnuit, se poate spune ca socheaza.

Imprevizibila, originala, dezinhibata, inteligenta, plina în permanenta de idei si gata sa inventeze orice - de la un ac de cusut mai rapid pâna la o ambarcatiune cosmica de tipul celor din Mahabharata (celebra epopee indiana) - femeia Varsator este femeia visurilor tuturor barbatilor care îsi doresc o relatie "exciting".

Are ochi foarte frumosi femeia Varsator, ca ai nimanui altcuiva. Putini sunt cei ce o pot privi mai mult decât câteva fractiuni de secunda. Indiferent de culoarea lor, acesti ochi au ceva special în ei, lumina lor vine din alta galaxie si patrunde în foarte multe universuri.

Neglijenta vestimentara a femeii Varsator poate fi ea însasi cuceritoare prin combinatiile neasteptate de vechi si nou, de lucruri îmbracate la nimereala si lucruri cautate zile întregi pe la magazinele de lux, în combinatii adeseori neasteptate. Ele îi pot pune în valoare formele cilindrice, indiferent daca are un corp mai subtire sau mai plinut.

Energia uraniana este una a înaltimilor si femeia Varsator nu merge decât catre în sus. Nu prea se fardeaza, dar, daca o va face, fardul poate fi strident sau dezarmant - culori tari, fosforescente, vizibile din avion. Este gata sa conduca o revolutie pentru binele omenirii sau este prima care foloseste obiecte electro-casnice inventate recent, deoarece ele o ajuta sa câstige timp.

Femeia Varsator are multe de facut, se misca mult, vorbeste mult, cunoaste multi oameni si, din neatentie, poate confunda foarte usor un prieten cu un posibil iubit sau invers. Mai ales aici sa fiti atenti, pentru ca este irezistibila! Daruieste cu usurinta daca este o fiinta elevata, sau pune mâna pentru totdeauna pe nefericitul care are curajul si rabdarea de a-i suporta toate tiraniile.

N-o conditionati niciodata pe femeia Varsator sa se încadreze în timp. Daca aveti o întâlnire cu ea, fiti pregatit s-o asteptati foarte mult, amintindu-i, eventual, ca avea întâlnire, sau fiti gata sa acceptati o contramandare a întâlnirii exact când ati ajuns la locul stabilit, abia tinându-va de florile cumparate si disperat ca ati întârziat. Daca, totusi, ea este acolo, nu-i dati aceste flori, pentru ca nu stie cum sa procedeze cu ele. Sensibilitatile ei sunt mai ales mentale, intuitive, civice.

Daca va transforma în secretarul primului congres de parapsihologie, acceptati fara nici un fel de împotrivire, pentru ca acela va fi un congres international si cineva trebuie sa se sacrifice ca s-o ajute. Dovediti-i ca traiti la temperaturi înalte si ca aveti conceptii progresiste. Femeii Varsator nu-i plac barbatii fara initiativa si priponiti de conservatorismul parintilor sau de convenientele rasuflate ale epocii.

Visati înaintea femeii Varsator la o alta umanitate, vorbiti-i despre sistemele solare din galaxiile vecine si trageti o raita pe la diverse firme. Va admira uluita si se va îndragosti brusc de dvs. la vederea primului aspirator care scoate singur covorul în curte, sau vazând ca exista alimente care se gatesc la simpla noastra comanda verbala.

Ajungeti apoi, ca din întâmplare, la un prieten care tocmai îsi aniverseaza ziua de nastere. Va fi fericita ca are cu cine discuta despre noile schimbari planetare si despre telepatie. Îi plac prietenii si prieteniile - are o sumedenie dar niciodata timp pentru ele. A iubi o femeie Varsator este un mare act de curaj, pentru ca veti iubi, în realitate, o jumatate de glob!

Eventual, atunci când femeia Varsator este împlinita erotic, spuneti-i ca va intereseaza o noua directie estetica în pictura contemporana sau întemeierea unui asezamânt de binefacere. O femeie Varsator mai putin evoluata va fi gata sa se ofere pe post de secretara. O femeie Varsator mai elevata va avea un proiect amplu dar, totodata, va da la iveala toate farmecele ei feminine si va începe cu o frenetica revolutie amoroasa în care este bine sa-i tineti isonul pâna la capat.

Imaginatia femeii Varsator nu cunoaste limite si rafinamentul ei erotic nu accepta nici o împotrivire. Relatiile ei merg dupa formula "totul sau nimic"!



Si acu ce e intr-adevar tare:
Compatibilitati zodii:
Varsator - Leu

Varsator si Leu: cei ce se privesc în ochi o viata!

"Excelenta combinatie!" ar exclama cei mai multi, pentru ca, într-adevar, un Aer de calitate poate întretine un Foc de lunga durata. O mare daruire (Leul) devine oricând suportul unui entuziasm (Varsatorul) care sa cuprinda lumea în întregul ei!

Exista însa un exces de regalitate aici: Leul este teatral si ocupa uneori abuziv, chiar pâna la saturatie, scena existentiala a Varsatorului, în vreme ce Varsatorul, prin definitie un rege al spatiului total, nu suporta nici o limitare, fie ea si prin iubire.

Fiecare cauta sa-i impuna celuilalt ceea ce-l caracterizeaza: Leul - monarhismul lui absolut, Varsatorul - libertatea sa infinita.

Si astfel ei risca uneori sa se separe exact prin ceea ce au în comun - pasionalitate, franchete, dragostea de tot si de toate, stralucire, extravaganta, noblete, ardoare si însufletire.

Aceasta relatie este foarte provocatoare. Leul si Varsatorul sunt o combinatie interesanta de pasiune, prietenie si sexualitate. Nu vor exista momente de plictiseala intre cei doi. Grupurile din societate si evenimnetele vor stimula relatia. Amandoi au nevoie de independenta si impartasesc abilitati creative similare. Leul si Varsatorul vor imparti o aventura de dragoste si o viata sexuala foarte interesante. Uneori, unul dintre ei se poate indragosti repede. Mentine totul la lumina, Leule si asteapta sa vezi cum se dezvolta. Varsatorul trebuie sa ofere aplauze Leului pentru efort si amuzament. Varsatorul poate aduce spiritualitatea in viata Leului, un mare bunos pentru acesta din urma. Cei doi ar trebui sa isi gaseasca un dormitor!
Sentiment ciudat

Te`ai ratacit pe al vietii sinuos drum
Plin de obstacole, de masti, de fum.
O ceata neagra te`a inconjurat
Si pur si simplu te`a imbatat.

Un gand negru iti zburda prin creier
Pur si simplu e un sentiment ciudat.
As vrea sa te pot trezi la o realitate roz
Si sa plutesti pe a norului aripa.

Doar uita`te in jur la un zambet inocent
Inima ti`ar creste in piept si poate te`ai schimba.
Nu poti fi la infinit asa, inchis in lumea ta
Si sa uiti de tot ce te inconjoara.

Infrunta realitatea, ofera un suras perfect
Si deja visul si`a facut efect!
Am putea impreuna strabate o galaxie infinita
Sarind fericiti de pe o stea pe alta
Si pierzandu`ne in interminabilul albastru al cerului.
Zbor catre soare....

Azur infinit,
Miresme imbatatoare,
Clipocit de ape line,
Raza de soare ce imi patrunde in inima,
E precum a viorii coarda fina.

Zbor pe a norului aripa pura,
De a dragostei alba celula
Ce m-a imbratisat de curand
Asemeni unui lent cant.

Respiratie tremuranda,
Soapte de dragoste,
Fiori ce ating fiecare nerv,
E doar o frantura din ce va fi…
Stiind k ma vei iubi zi de zi.

Esti aproape...foarte aproape
Si parca aud acel Te iubesc!
Insa mi-e frica sa-l traiesc
De teama sa nu-l ranesc….

As vrea….oare ce as vrea??
As vrea sa fiu a ta
As vrea sa ne pierdem in al azurului infinit
As vrea sa zburam impreuna pe a norului coarda
Lasandu-ne purtati oriunde in lume
Nepasandu-ne de rele sau de bune.




O prietenie falsa...

Zambet metamorfozat in plans neincetat,
Iubire ajunsa la ura,
Amintiri frumoase...dar fapte dureroase
O mana intinsa la nevoie,
Dar mai apoi disparuta intr-un negru fara sens.

Am crezut si m-a durut,
Am trecut si a ramas doar o cicatrice din spinul negru
Infipt cu atata ura de tine.
O masca falsa m-a inconjurat.
Rasete,secrete impartasite totul parea perfect
Dar era un vis defect.

Am crezut...cred si voi crede
Desi stiu k tot timpul voi pierde
Ce am mai de pret, si anume tu.
O prietena adevarata a fost doar o masca falsa.
Masca a cazut si durerea a inceput.

Tot ce vreau e sa fie din nou ce a fost
Pare imposibil, dar se poate transforma o lacrima
In zambet etern.
O mana intinsa,incredere maxima e tot ce cer
Dar se pare ca pentru tine toate acestea sunt un negru mister.
As vrea doar sa te trezesti,in ochii mei sa privesti
Sa vezi durerea si lacrimile....




Prietenia


Ce poate fi mai sublim decat prietenia?
O mana intinsa la nevoie,o soapta calda,un zambet inocent
Totul pare firesc pe al vietii drum violent.
Prietenia face parte din aceiasi molecula cu bucuria.

Fara prieteni totul dispare intr-un negru fara rost
Pentru ca la final trebuie sa platim al vietii crunt cost.
Un spin infipt in spate cu sange rece
E sfarsitul unei prietenii neadevarate.

Prietenia face parte precum iubirea din fericirea absoluta.
Ochii albastri,inocenti ai prietenului ies din obscur
Si ma conduc intr-un vis fara cusur,
Intr-o prietenie sincera si eterna.

Cinci,zece prieteni cu o masca falsa par a fi deajuns
Dar toti pier in fata singurului adevarat prieten
Viata e roz la inceput si mai apoi ne dam seama ca s-a scurs
Iar ranile sunt vindecate de acelasi unic prieten.

Oricat de bine te simti sau oricat de rau te doare
Sa nu-ti pierzi din a vietii candoare
Caci eternul prieten este alaturi de tine
Si la rau,dar si la bine.

Orice clipa de fericire e impartita intre doi,
Chiar si pilula mortii se imparte tot la doi.
O prietenie stransa si adevarata e greu de gasit
Dar cand ai gasit-o esti complet implinit.


Frica

Cuvinte dulci si perfecte.
Gesturi tandre
Cu multe efecte,
Aruncate la gunoi ca niste simple defecte.

Cuprins de frica
Distrugi cel mai adanc nerv.
Si in loc sa te lasi purtat de inima
Cazi prada unor cuvinte ce elimina
Orice urma de iubire.

Deschid un ochi,
Il vreau si pe celalalt alaturi de el,
Dar s-a pierdut intr-un negru stupid
Si orice as face nu reusesc sa-l deschid.

Am vrut,am sperat
Si iarasi totul mi s-a taiat.
Prietenii m-au lasat
Si atunci eu m-am inecat
In abisul simturilor.



Celula



Cand iubesti se spune ca esti fericit
Si daca n-ai iubit inseamna ca n-ai trait.
Stam inchisi ca-ntr-o celula
Si asteptam cu-nfiorare a mortii pilula.

Primavara te fascineaza cu a pasarilor dulci cantece
Tot in jurul tau e viu,e verde,
Dar tu esti inchis intr-o celula rece
Sperand ca neagra tristete o vei pierde.

Albul imaculat al florilor de mar iti incanta privirea
Prin gemuletul celulei care face contact cu omenirea
Negrul celulei te-nfioara
Vrei sa scapi,gemi,te zbati dar e intr-o doara.

E a vietii celula neagra
Care poate fi invinsa
Daca fericirea-ntreaga
E atinsa.

Iti aud ale tale puternice soapte
Drumul spre fericire e aproape.
Cand dragostea va invinge,
Vei iesi din eterna si neagra noapte.




Ce sa fac?

Vantul imi sopteste puternic ca ai disparut.
Marea cu valurile spumegande urla de durere.
Copacii se unduie si cregile se strivesc.
Totul e intr`o armonie sumbra.

Sunt inchisa intr`o camera opaca.
Simt ca totul si defapt nimic ma ataca.
Ma zbat,urlu, dar degeaba
Tu oricum nu ma auzi,iar eu nu te vad.

E ceva intangibil si totusi posibil.
Inca un milimetru si te`am atins
Cu a manii caldura te`am aprins
Si fiorul dragostei nu va mai fi stins.

Din nou m`am lovit de peretele de sticla.
Doare crunt, dar marea e singura care ma cunoaste.
Cerule, tu care m-ai ascultat tot timpul
Reinvie aceasta lume cuprinsa de durere si ura!!

O umbra transparenta, neclara se zareste acolo...
Esti tu?Nu, doar mi s`a parut.
E acelasi vant rece ce`mi sopteste aceleasi crunte cuvinte:
Ia`o de la inceput!
Te astept...


Te astept cu ploaia
In locul unde rasare soarele
Pana cand vantul ne va purta
Pe a lumii creasta.

Te astept pana cand se vor uni
Atomii aerului,iar masa cosmosului va deveni
Energie,iar noi ne vom asuma definitiv
Materia,cu speranta iubirii.

Te astept in fiecare zi
Desi esti aproape,
Te astept sa vii
Sa-mi graiesti ale iubirii soapte.

Mi-e frica sa-ti soptesc
Te iubesc,
Si totusi te vad zilnic
E un vis magnific.

Nu ma pot trezi oricat as vrea
Stiu ca tu esti viata mea.
Privirile tale ma vrajesc
Ma fac sa strig...Te doresc!

Am o singura dorinta
Precum a poetului penita
Imi doresc sa fiu a ta
Orice s-ar intampla!

Te astept...te astept in fiecare zi
E un foc ce arde puternic in mine
Si nu-l pot opri
Te astept..te astept sa vii...
Vreau

Vreau....oare ce vreau?
Vreau mangaierea luceafarului,
Infiorarea dezlegarilor
Vreau rasaritul soarelui
Vreau viata din viata ta.

Vreau sa impartim aceiasi molecula,
Sa sorb a fericirii energie pura.
Vreau sa ating apogeul iubirii
Invaluindu-ma in sunetul bucuriei.

Vreau sa stiu unde esti
De ce nu apari
Sa-mi spui ca ma iubesti?
Vreau cu al suavelor soapte sa te fac sa tresari.

Vreau un simplu te iubesc
Si totul ar fi firesc.
Vreau in bratele tale
Sa gasesc caldura infioratoare.

Vreau ca ultima dorinta
Sa-mi dai a ta sentinta
In a iubirii taina,
Asteptand dragostea sa vina.
Vreau...oare ce vreau?

Cateva din creatiile si gandurile mele:)

Sah mat


O simpla piesa de sah
Am fost pe tabla ta.
O singura mutare
Si m-ai eliminat.

Un joc, o seara
Si totul s-a spulberat
Pentru ultima oara.
Un ultim mesaj totul a incheiat.

Un simplu nu, un pas inapoi
O simpla frica si o mare prietenie
Toate imi taie calea spre fericire,
Toate ma framanta.

Intr-o lume cruda si egoista
Incerc sa-mi construiesc coloane ferme,
Dar cineva ma strapunge, ma doboara.
O lupta crunta ma asteapta.

O noua zi, o noua poveste pare prea simplu.
Gata s-a incheiat, pe scrisoare s-a pus timbru.
Privesc inainte si nu vad nimic.
Totul pare mitic.

Nu merita sa iubesti, sa oferi caldura
Cand tot ce primesti e numai ura.
Am incercat, am visat si totul s-a spulberat.
Uit totul acum, am primit sah mat.