miercuri, 19 ianuarie 2011

Dreaming....



Sa visezi e atat de frumos, atat de relaxant, simti ca iti desprinzi usor talpile de pe pamant si zbori usor spre nori de puf. Sa visezi chiar si ochii deschisi iti aduce de atatea ori zambetul pe buze . Nu`mi pot imagina viata fara vise, fara dorinte, fara lupta pentru vise si dorinte.

De cate ori v-ati pus intrebarea "de ce mi se intampla mie atatea?" ?Dar oare cand v-ati pus aceasta intrebare ati stat sa va ganditi cat apreciati ce aveti?In ultima perioada am fost uimita de problemele celor din jur, am fost atat de uimita realizand ca unii oameni au probleme adevarate, nu maruntisuri ca ale mele.Nu e foarte usor sa apreciezi ce ai, mereu vrem mai mult, mereu intervine setea de bani, de haine, de tot felul de lucruri, mereu sunt nesatuli, nesatisfacuti.Daca nu invatam sa ne bucuram din ce avem, unde ajungem?

Asta e intrebarea : unde ajungem?Oamenii uita sa se bucure din lucruri simple. Uneori ne bucura o ciocolata, acum vrem cutii intregi.Uneori ne bucura o simpla rochita, acum vrem colectii intregi. Uneori ne bucuram dintr`o simpla plimbare in aer liber, acum vrem sa ne plimbam cu masini cat mai luxoase.Unii uita de unde si-au pornit drumul in viata, altii uita sa se bucure din lucruri simple. De cate ori mai stati pur si simplu sa visati? Foarte putin, pentru ca mereu sunteti preocupati de setea de avutie, de dorinta de mai mult.

E frumos sa visam la o lume mai buna, la zambete, la bucurii, dar oare facem ceva pentru asta sau doar visam?Din pacate nici nu facem si prea rar visam.

Let`s dream, `cause dreams may come true!