sâmbătă, 3 mai 2014

Libertate...mare...soare!





"Cauta neincetat sa ramai liber. Inima ta poate iubi tot ce doreste. Viata nu are nicio valoare inchisa intre limite. Te desavarsesti mereu. In fiecare rasarit de soare se naste ceva frumos. Calatoria aceasta nu are sfarsit. " (Chris Simion )


Cat de frumos este acest citat, cat este de plin de pozitivism, cata pofta de viata, cata energie.


Imi place marea, imi place soarele, imi place sa pictez peisaje de vara in fiecare dimineata pe fetele posomorate ale oamenilor, imi place sa zambesc, imi place mirosul de cafea proaspata, imi place lavanda. Of...si cate imi mai plac:) Imi place mangaierea ta calda, imi plac pescarusii din fiecare dimineata, imi place aroma ta, imi place sa ma acopar cu zambetul tau.


Un hamac, o carte rasfoita, susur de izvor, iarba proaspat taiata, un gand de vara, un suras de iubire. Ce iti mai poti dori?


Astazi rasaritul de soare mi-a pictat un zambet frumos, trandafiri rosii, galbeni si albi si o calatorie departe , departe. Am pasit usor pe roua proaspata, m-am incarcat cu energie si-am pornit la drum. E un drum lung, e frumos si e zidit cu caramizi atat de sigure care nu se clintesc la fiecare suflare de vant. E un drum construit cu dragoste, cu incredere, cu siguranta, cu pasiune. Ce mai calatorie va fi!


E drumul spre iubita mea mare...Marea...uneori tacuta, alteori pasionala...dar e singura care ne stie cele mai adanci secrete de iubire. Ea e martora iubirilor pasionale, sincere, de vara. Mmmm...ce aroma...ce adiere...eu...tu...dragostea...si vara!Am ajuns...ia-ma de mana si picteaza-mi urmatorul zambet!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu