miercuri, 8 iunie 2011

Oare unde...?

Oare unde duce drumul meu...?Oare unde ma indrept?Oare ce`mi rezerva destinul?

Intrebarile astea de cateva saptamani imi strivesc fiecare celula a mintii.Ma apasa...Picioarele nu mi le mai simt....imi impietresc usor....Simt in fiecare vena cum sangele e ca intr-o cursa, fugind de piatra care incet incet il infioara....

Pleoapele de abia mai au puterea sa lase sa respire albastrul cel mai senin...Mainile imi sunt amortite...Te strig sa ma trezesti....te-am strigat azi dimineata...Unde esti?
De ce nu vii?
De ce nu`mi raspunzi....?

Vreau o raza de soare sa ma incalzeasca....Mi-e atat de frig...Mi-e atat de frica....Intunericul acesta ma inspaimanta, sangele ma infioara, tot corpul imi vibreaza de dorinta ca raza sa ma atinga.

Mii de fluturi s-au metamorfozat in molii care cutreiera fiecare tinut ascuns al corpului si lasa cate o cicatrice peste tot.Am deschis ochii putin mai tare:unde e tot?Unde....?

M-a cuprins atat de tare sentimentul de frica.Tu nu esti, el nu e, ea nu e, voi nu sunteti...Unde sunt toti cand nu mai poti sa suporti..?


Am sa las pleoapele jos...am obosit...am sa respir usor....am sa astept incet sa simt fiecare milimetru pietrificat....si poate atunci voi zambi iar:)

Oare unde...?

Un comentariu: