joi, 15 aprilie 2010

Traieste clipa!


Aceasta expresie am inceput sa o aud tot mai des si mai des.Majoritatea tinerilor din ziua asta folosesc aceasta expresie cand vine vorba de distractie, de bautura, de fumat sau de alte activitati "de`ale varstei".

A ajuns o adevarata moda usor revoltatoare "sa-ti traiesti clipa".Multi o aplica traind prezentul fara sa se gandeasca nici macar o clipa in viitor.A trai clipa nu inseamna a face toate nebuniile.A trai clipa inseamna si a aprecia persoana de langa tine, a trai clipa inseamna si sa faci ceea ce simti.Aceasta expresie ar trebui sa ne dea putere sa fim mai buni, sa zambim, sa iubim, nu sa ne indemne doar la bautura,sex,droguri asa zisa distractie a tinerilor in ziua de azi.

Totul parca e obscur, ascuns.Unde e lumina?Unde e puritatea? Oare chiar atat de tare s-au pierdut?

Trecutul va ramane mereu in noi.Depinde de cat de puternici suntem pentru a nu`l lasa sa ne afecteze prezentul si viitorul.De asemenea nu putem fi imuni la viitor pentru ca incepand cu prezentul ne construim un viitor asa cum ne dorim, asa cum ne este scris.

Trebuie sa privim partea pozitiva a trairii clipei, sa facem lucruri pozitive.Cat e de frumos cand faci ce simti, cat de liber te simti cand ai puterea sa`ti recunosti sentimentele si sa poti nevinovat sa atingi mana persoanei care te faci sa vibrezi, doar gandindu`te la ea.

E bine sa traiesti clipa, pentru ca nu se stie ce se intampla.Oamenii nu mai stiu aprecia nimic.A intrat in moda se pare ideea ca doar atunci apreciezi pe cineva cand pierzi...ce prostie mai e si asta??? In loc sa profitam de timpul care il avem cu cineva sau avand ceva, noi risipim si apoi ne dam seama ca "ah, ce rau imi pare!".

Trebuie sa avem curaj sa ne infruntam temerile, sa avem curaj sa spunem cand simtim ceva, sa avem curaj sa iubim, sa avem curaj sa radem, sa ne distram, sa fim noi fara sa ne pese de rautatile celor din jur care vor exista mereu.Nu traim viata din vorbele altora.Trebuie sa fim noi insine si sa ne simtim liberi sa facem ce simtim.

Pacat ca oamenii prefera sa traiasca din vorbe, pacat ca apleaca urechile la barfe, pacat ca nu apreciaza un zambet, o imbratisare.

Deci Fii tu, nu fii ce te vor altii
Si traieste clipa cu minte!:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu